Te laat voor een Zoom Call? Niet meer met Zoom AI!

Zoom AI

Met de groeiende trend van thuiswerken door de pandemie, is het gebruik van Zoom enorm gestegen en heeft het zich snel aangepast aan de veranderende werkomgeving. Zoom heeft onlangs nieuwe AI-functies geïntroduceerd om gebruikers te helpen bij het inhalen van hun gemiste vergaderingen. Laten we eens kijken hoe deze nieuwe functies het werken vanuit huis en de productiviteit van het team kunnen verbeteren.

De nieuwe AI Zoom functies

De nieuwe AI-aangedreven functies van Zoom zorgen ervoor dat gebruikers de inhoud van een gemiste vergadering kunnen bekijken in plaats van deze volledig te missen. De AI-functies maken het mogelijk om automatisch transcripties te genereren en deze te delen met de afwezige deelnemers.

Een van de belangrijkste AI-functies is Auto-Transcription, die de audio- en video-inhoud van de vergadering omzet in tekstformaat. Dit betekent dat gebruikers de vergadering gemakkelijk kunnen lezen, zelfs als ze afwezig waren. Dit is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van belangrijke discussies en beslissingen die tijdens de vergadering zijn genomen.

Een andere geweldige functie is de Video Sound Recognition-functie, waarmee gebruikers alleen de relevante delen van de video kunnen bekijken zonder dat ze de volledige video hoeven te bekijken. Deze functie zorgt ervoor dat de gebruiker alleen de belangrijkste delen te zien krijgt, waardoor het gemakkelijker wordt om snel bij te praten zonder tijd te verspillen.

Een andere handige functie is de Meeting Transcripts-functie, die de automatisch gegenereerde transcripties opslaat in de chatbox van de vergadering. Dit betekent dat gebruikers gemakkelijk kunnen zoeken naar belangrijke informatie en notities, wat enorm handig is om te hebben bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Deze nieuwe functies zijn van onschatbare waarde voor gebruikers omdat Zoom hen in staat stelt om effectiever te werken en hun workflow te verbeteren. Deze AI-functies zorgen ervoor dat gebruikers zich meer betrokken voelen bij de vergadering, zelfs als ze afwezig waren.

Kortom, Zoom blijft zich aanpassen aan de veranderende werkomgeving en blijft zoeken naar manieren om het werken vanuit huis gemakkelijker te maken voor gebruikers. De nieuwe AI-functies van Zoom zijn daarvan het bewijs. Met deze nieuwe functies kunnen gebruikers hun productiviteit verhogen en beter op de hoogte blijven van wat er speelt tijdens vergaderingen. Het is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat iedereen in het team op dezelfde pagina zit en dat belangrijke informatie wordt gedeeld en opgeslagen, ongeacht of de deelnemer fysiek aanwezig was tijdens de vergadering of niet.

Samenvattend wat Zoom AI te bieden heeft

– Auto-transcriberen van de vergadering in tekstformaat
– Video Sound Recognition-functie om alleen de relevante delen van de video te bekijken
– Meeting Transcripts-functie om automatisch gegenereerde transcripties op te slaan in de chatbox van de vergadering.

ChatGPT nog beter gebruiken? Probeer mijn gids!


,

Meer blog berichten